Loading...
 

Velkommen til TriYoga 

Mit navn er Nina Goddard Larsen, f. 1966. Jeg mødte Hatha yogaen for første gang tilbage i 2010, i forbindelse med at jeg uddannede mig til Mindfulness Instruktør. I årene frem til 2013, hvor jeg underviste i mindfulness meditation, oplevede jeg et større og større behov og ønske om at få yogaen endnu mere ind i undervisningen. 

Min Triyoga-historie

I 2013 begyndte jeg for alvor min egen yogapraksis. Her mødte jeg TriYogaen på en yogarejse til Lesbos. 

TriYogaen indeholdt den perfekte kombination af meditation og bevægelse og jeg meldte mig til uddannelsen samme dag jeg kom hjem. Et par år senere var jeg klar til næste niveau.

 

Teacher training, Level 1, 2016 

I sommeren 2014 blev jeg certificeret TriYoga Teacher Basic og i sommeren 2016 blev jeg certificeret i Level 1. Certificeringen blev varetaget af Jytte Norsk, i samarbejde med senior-level-teachers Terri (Tarini) Richards fra TriYoga International, Santa Cruz, Californien. 

I alt har jeg gennemført 280 timer under Triyoga International, hvilket har givet mig en dyb indsigt i og glæde ved Triyogaen, som jeg håber at kunne give videre i min undervisning.

Siden da har jeg løbende deltaget i workshops under Triyoga International, v/Senior-Level TriYoga Teachers Trainers Tarini Richards, Santoshi Devi og Rishi Dev samt Triyoga Danmark v/Jytte Norsk m.fl. Jeg har ligeledes undervist på retreats, workshops og holdforløb i Danmark og Grækenland. 

Min mission

For mig skaber TriYoga et rum for mig selv, hvor jeg kan komme fra hovedet ned i kroppen. Den giver mig indre ro og forener min fysiske krop med min sjælelige dimension. Jeg kan mærke mig selv, hvilket hjælper mig til at træffe de valg, som er rigtige for mig. Det giver mig velvære, glæde, frihed og overskud. 

Min mission er at kunne give blot noget af dette videre i min undervisning.   

Undervisningen

I TriYoga guides du blidt gennem alle stillinger fra start til slut. Det betyder, at efterhånden som du lærer de enkelte stillinger at kende, kan du lade dig flyde gennem stillingerne ved blot at lytte til underviserens stemme. Det giver dig også mulighed for at fordybe dig i meditationen.  

TriYoga åbner for en ny indsigt i kroppens energier og indøver et bevægelsesmønster baseret på 'economy of motion', dvs. bevægelser, der er udført opmærksomt og afslappet, uden brug af flere muskler og mere kraft end nødvendigt.

Det betyder også at vejen fra en asana til en anden sker gennem den blideste og kortest mulige vej. 

TriYoga skal være behageligt og må ikke gøre ondt. Derfor støttes du af puder, klodser og tæpper. Disse redskaber gør, at du kan slappe mere af og komme dybere ind i den enkelte stilling.  

TriYoga er for alle. Er du nybegynder så start med niveau Basics. Her får du lært de grundlæggende stillinger og åndedrætsteknikker. Herefter kan du gå videre til Basics/Level 1, hvis du føler dig klar. Ellers kan du sagtens være på Basics gennem længere tid.   

Jeg håber, du har fået lyst til prøve denne særlige meditative og yndefulde yogaform. Måske du bliver lige så grebet af den, som jeg gjorde.

Velkommen til Triyoga