Loading...

Mit navn er Nina

Mit ønske er at hjælpe kvinder til at skabe BALANCE i deres karriere og privatliv, så de får dét liv og dét job, de drømmer om.

Når vi er i balance, virker alting lidt lettere. Vi er i balance når vi i vores hverdag kan nære vores værdier og det, som motiverer os og giver os energi og glæde. Når vi kan være opmærksomme på vores krop- og sinds behov og følge vores mavefornemmelse - med andre ord, følge vores intuition.

Erfaring og uddannelse

Den røde tråd i mit arbejdsliv har været karriererådgivning. Igennem de sidste 15 år har jeg hjulpet mange med at nå i mål med deres karrierevalg og jobsøgning, uanset uddannelsesbaggrund og antal år på arbejdsmarkedet. Det har både været ledige og personer, som ønsker ændringer i deres arbejdsliv.

Jeg er oprindelig uddannet cand.oecon fra Århus Universitet. Det er en bred uddannelse som både omhandler økonomi og organisation.

Jeg har løbende efteruddannet mig som bl.a. life- og business coach, mindfulnessinstruktør og yogalærer. Det betyder, at jeg har arbejdet en del med personlig udvikling og stresshåndtering, hvilket også er temaer, der tit knytter sig til karriererådgivningen.

Jeg har beskæftiget mig med yoga siden 2010 og blev certificeret TriYoga Teacher i Basic (2014) og Level 1 (2016). TriYoga er for mig den perfekte kombination af meditation og bevægelse, det kan du læse mere om her.

Min rådgivning bunder i en kombination af facts og mange års erfaring med at coache personer til at skabe indre og ydre klarhed, sætte ord på deres ambitioner og nå dem, samt mine egne erfaringer. Det er netop dét, at kunne løfte folk videre og se dem opnå det, de sætter sig for, som er min drivkraft. 


Min historie

Gennem årene har jeg både været lønmodtager og selvstændig.

Jeg ved, hvordan det er, når arbejdet tager al ens energi og der ikke er overskud til at være noget for ens nærmeste og drage omsorg for sig selv.

Jeg har selv gået vejen fra et liv, hvor hver dag føltes som ren overlevelse, hvor jeg oplevede stress og udbrændthed - til i dag, hvor jeg har fået skabt mig et glædesfyldt og energisk arbejdsliv, som gør mig godt og hvor jeg tør forfølge mine drømme.

I den proces har jeg også oplevet vigtigheden af at kunne mærke mig selv. TriYogaen har været og er stadig det, der har været med til at skabe BALANCE i mit liv. Den har givet mig en dyb indsigt i min krop, sind og sjæl, og har på den måde gjort mig bedre i stand til at træffe de valg, som er rigtige for mig.

Det har taget mig en del år og flere forsøg at nå hertil. Den erfaring og viden vil jeg gerne give videre til andre kvinder, så de undgår at skulle bruge lige så lang tid som mig på at finde det rigtige for netop dem.

 

Jeg håber, at jeg kan hjælpe dig med at finde balancen – om det er i din karriere eller gennem yoga.

 

Velkommen til!