Loading...
Er du klar til en magisk dag med selvforkælelse?
På den 3-timers workshop, kombinere vi yoga, dybdegående åndedrætsøvelser og isbad for de modige. Alt sammen for at skabe indre ro, styrke og glæde i din krop og sind.
 
Indhold?‍♀️?
1. Yoga:
Først starter vi med en mindful yogasession, der guider dig gennem flydende sekvenser og blide stræk. Yoga er kendt for at forbedre fleksibilitet, styrke og balance. Det hjælper også med at berolige sindet og øge kropsbevidstheden. Jeg vil lede dig gennem en session, der er tilpasset alle niveauer.
 
2. Åndedrætsøvelser:
Efter yogaen vil vi fokusere på åndedrættet - kroppens mest kraftfulde værktøj til afslapning og stressreduktion. Vi vil udforske dybe åndedrætsøvelser, der ikke kun styrker lungerne, men også hjælper med at regulere nervesystemet. Korrekt anvendelse af åndedrættet kan forbedre koncentrationen, mindske stress og skabe en forbindelse mellem sind og krop.
 
3. Isbad:
Højdepunktet af workshoppen er en unik oplevelse med isbad. Her vil jeg introducere dig til fordelene ved koldt vandsterapi, der bl.a. omfatter øget blodcirkulation, lindring af muskelsmerter og styrkelse af immunsystemet. Isbad har også vist sig at forbedre mentalt velvære og øge energien. Jeg vil guide og støtte dig gennem processen for at sikre en sikker og berigende oplevelse.
 
Hvad kan du forvente:
- Forbedret fleksibilitet og styrke fra yogasessionen.
- Indre ro og stressreduktion fra åndedrætsøvelserne.
- Styrkelse af immunsystemet og øget vitalitet fra isbadet.
- En følelse af fornyet energi og velvære.
 
Praktiske detaljer:
Tid: kl. 17.30-20.00
Sted: Østermarksvej 11, Rårup, 7130 Juelsminde
Pris: 425 kr

Husk at medbringe behageligt yogatøj og badetøj + håndklæde til isbadet.