Loading...

Jeg var nærmest ved at gå i panik over udsigten til, at jeg de sidste godt 20 år af mit arbejdsliv skulle løse nærmest de samme opgaver, som jeg har gjort stort set de sidste 10 år. Jeg kunne mærke, at jeg visnede langsomt, men sikkert! Men på den anden side var jeg helt på bar bund... For hvad skulle jeg så??? Jeg er dygtig indenfor mit felt, og har en diplomuddannelse - men det skabte hverken en ny vej for mig eller udsigter om mere spændende opgaver. Jeg var, som jeg så det, nået til toppen af trappen - med mindre jeg totalt skulle skifte spor, og det havde jeg ikke lyst til, for det indebar nogle helt andre valg i mit liv.

Allerede i den første video-session, skabte Nina en smule mirakel. Hun dannede et overblik i mine kaotiske tanker omkring nuværende og fremtidige opgaver sammenlignet med mine evner. Og ikke mindst fandt jeg ud af og fik troen på, at jeg rent faktisk allerede har mulighederne for at udvikle mig i en ny retning i mit nuværende job, som jeg ikke selv havde set så tydelig - eller måske nærmere har lukket øjnene for, fordi jeg ikke troede på, at jeg havde evnerne. Og allerede nu efter en måneds tid, har jeg fået opgaver i den retning, som Nina har åbnet for mig, og det tegner både godt og spændende - og som et solidt grundlag for en ny retning i mit arbejdsliv, når jeg synes, at det bliver tid til at søge nye græsmarker. Og når det bliver tid til det, har Nina også hjulpet mig med både at opkvalificere mit CV og hvordan jeg skal gribe hele søgeprocessen an.

Udover at Nina og jeg i samarbejde har skabt et rigtig godt og tydeligt billede for min karriere, har jeg også i løbet af dette arbejde fået værktøjer til at skabe mere tilfredshed i både mit arbejds- og privatliv. Så jeg føler faktisk, at jeg har fået mere, end jeg har betalt for... Så stor tak til Nina!

Susan, 48 år